• herbs

Mushkonjat ikin nga këto barishte: Mbillini në shtëpi dhe nuk do t'ju bëjnë më keq jetën

Mushkonjat shkaktojnë më shumë vdekje se të gjitha kafshët e tjera të rrezikshme së bashku. Ndryshe nga gjakpirësit e mërzitshëm, peshkaqenët vrasin 10 njerëz në vit në botë, ujqërit njëqind dhe gjarpërinjtë vrasin deri në 50.000 viktima. Prandaj, mund të themi se mushkonjat janë vrasës të vërtetë serialë, sepse ato janë fajtore për vdekjen e 750.000 njerëzve në mbarë botën. Ata nuk kanë helm, nuk kanë…

Mushkonjat ikin nga këto barishte: Mbillini në shtëpi dhe nuk do t'ju bëjnë më keq jetën Lexo më shumë »