• Besa trans

Pajazitovski: Askush nuk është përgjigjur ende se si nusja ime është djegur plotësisht në autobusin e “Besa Trans”, dhe çanta ka mbetur si e re?

Një muaj më parë, Ministria e Punëve të Jashtme (MPJ) u ka dorëzuar familjarëve sendet e lëna nga të dashurit e tyre që humbën jetën në aksidentin e tmerrshëm të autobusit në Bullgari. Kamuran Pajazitovski, i afërmi i pasagjerëve në autobusin e “Besa Trans”-it që humbi djalin dhe nusen në aksident, dhe vëllai i tij i mbijetuan tragjedisë, në një prononcim për “Shtypi i Lirë”.

Pajazitovski: Askush nuk është përgjigjur ende se si nusja ime është djegur plotësisht në autobusin e “Besa Trans”, dhe çanta ka mbetur si e re? Lexo më shumë »