• Belgjika

Më shumë se njëqind raste të mundshme të trafikimit të qenieve njerëzore janë zbuluar në Belgjikë

Gjithsej 174 persona janë identifikuar si viktima të trafikimit të qenieve njerëzore në një kantier ndërtimi në Kahlo në qytetin port belg të Antwerpen. Në mesin e viktimave, 17 persona janë nga Bangladeshi, 52 nga Filipinet dhe 105 nga Turqia, tha Zyra e Prokurorit të Belgjikës. “Këto numra mund të ndryshojnë gjatë hetimit dhe mund të ketë punëtorë nga të tjerë...

Më shumë se njëqind raste të mundshme të trafikimit të qenieve njerëzore janë zbuluar në Belgjikë Lexo më shumë »