• monstër

"Begemot" promovoi koleksionin e tregimeve të shkurtra "Mitologjia e Tranzicionit" nga Alek Popov

Shtëpia Botuese Behemoth promovoi librin "Mitologjia e Tranzicionit", një koleksion me pesëmbëdhjetë tregime të shkurtra nga Alek Popov, si pjesë e Festivalit të Zonës së Artit më 18 shtator. Tregimet janë frymëzuar nga realiteti material dhe simbolik i viteve të fundit të Bllokut Lindor dhe historitë kalimtare, të jetuara personalisht dhe të përjetuara thellë nga brezi i autorit. - Dhënia ѝ Po

"Begemot" promovoi koleksionin e tregimeve të shkurtra "Mitologjia e Tranzicionit" nga Alek Popov Lexo më shumë »