• drejtuar

VIDEO | Haxhimishev: Në Shkup duhet të ketë ngrohje, përndryshe një numër i madh i njerëzve nuk do të kenë kushte për jetesë

Ditë më parë ka marrë vendim nga Qeveria që ta marrë menaxhimin e BEG-së për shkak se kompania ka refuzuar ta ngrohë Shkupin dhe ka humbur licencën. Do të ketë një tender për një furnizues të ri ngrohjeje, por pyetja është nëse dikush do të telefonojë. E gjithë kjo situatë e vështirë është pasojë e mungesës së një modeli biznesi për t'u marrë me…

VIDEO | Haxhimishev: Në Shkup duhet të ketë ngrohje, përndryshe një numër i madh i njerëzve nuk do të kenë kushte për jetesë Lexo më shumë »