• bankare

NLB Bank raportoi një fitim prej 33 milionë euro në nëntë muajt e parë të vitit, 21% më shumë se vitin e kaluar

NLB Bank njoftoi sot se e mbylli tremujorin e tretë të vitit me një fitim neto prej 33 milionë euro, që është një rritje prej 21 për qind krahasuar me një vit më parë dhe gjatë kësaj periudhe ka rritur mbështetjen kreditore për popullatën dhe biznesin vendas. sektori me 3,8 për qind. Totali i kredive që banka i ka dhënë popullatës dhe...

NLB Bank raportoi një fitim prej 33 milionë euro në nëntë muajt e parë të vitit, 21% më shumë se vitin e kaluar Lexo më shumë »