• banjo luka e hapur

Biseda me Sara Jankoviq: Noti është sport i madh, uroj edhe shumë medalje dhe rekorde

Noti është një nga aktivitetet më të mira që mund të bëni për të ndihmuar trupin tuaj. Ndoshta një nga sportet më të vështira, por padyshim një nga sportet më të shëndetshme. Dhe noti është një pjesë e rëndësishme e jetës së njërës prej notarëve të rinj më premtues në Maqedoni, Sara Jankoviq ("PK Shkup") e cila vendos rekorde kombëtare në shumë disiplina dhe kategori mosha,…

Biseda me Sara Jankoviq: Noti është sport i madh, uroj edhe shumë medalje dhe rekorde Lexo më shumë »