• Komunikimet me kamion

Virtuozi i kitarës Muhamed Ibrahimi do të mbajë një koncert në sallën e vogël të Filarmonisë

Në sallën e dhomës së Filarmonisë, më 6 nëntor, me fillim nga ora 20:XNUMX, virtuozi i kitarës Muhamed Ibrahimi do të mbajë koncertin e tij, i cili organizohet nga “Buggy Communications”. – Muhamed Ibrahimi është modest, por mjeshtëror në skenë. E quajnë një perlë të fshehur të kitarës dhe për çdo koncert të tij kërkohen gjithmonë më shumë vende. Ai kitarën e tij...

Virtuozi i kitarës Muhamed Ibrahimi do të mbajë një koncert në sallën e vogël të Filarmonisë Lexo më shumë »