• Azerbajxhan

Armenia dhe Azerbajxhani bien dakord për bisedimet e paqes në Nagorno-Karabakh në Bruksel

Armenia dhe Azerbajxhani kanë rënë dakord të mbajnë bisedime paqeje për të zgjidhur tensionet mbi Nagorno-Karabakun, një rajon në kufi me dy vendet, sipas zyrës së kryeministrit armen, Nikola Pashinyan. Kabineti i Pashinyan lëshoi ​​​​deklaratën pas bisedimeve me Presidentin e Azerbajxhanit Ilham Aliyev në Bruksel. Bashkëbiseduesit ranë dakord për krijimin e Komisionit dypalësh për demarkacionin e përbashkët…

Armenia dhe Azerbajxhani bien dakord për bisedimet e paqes në Nagorno-Karabakh në Bruksel Lexo më shumë »