• autostrada

Bochvarski: Po fillojmë me projekte infrastrukturore, të tilla si nuk kanë ekzistuar në historinë e Maqedonisë së pavarur

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Blagoj Boçvarski, gjatë vizitës së sotme në Komunën e Zhelinos, tha se viti 2023 do të jetë vit i projekteve infrastrukturore, të tilla si në Maqedoninë e pavarur. Ndërtimi i 110 kilometrave autostradë, thotë ai, do të rrisë ekonominë dhe do t'ua lehtësojë jetën qytetarëve. Sipas tij, procedura duhet të përfundojë këtë muaj...

Bochvarski: Po fillojmë me projekte infrastrukturore, të tilla si nuk kanë ekzistuar në historinë e Maqedonisë së pavarur Lexo më shumë »