• aksident me autobus

Prokurorët hynë në Ministrinë e Brendshme, sekuestruan dokumentet për kontrollin teknik të autobusit të “Besa Trans”

Prokuroria për Krimin e Organizuar dhe Korrupsion ka hapur një procedurë para hetimore për të përcaktuar se si dhe pse stacioni i kontrollit teknik Via Komerc, ku u kontrollua autobusi Besa Trans i djegur në Bullgari, nuk u mbyll në kohë, megjithëse nuk arriti të Operacionet janë identifikuar dhe evidentuar në minuta disa muaj më parë, raporton Telma. …

Prokurorët hynë në Ministrinë e Brendshme, sekuestruan dokumentet për kontrollin teknik të autobusit të “Besa Trans” Lexo më shumë »