• ATP

Djokovic do të dalë nga Top 10 nëse nuk lejohet të luajë në US Open?!

Siç qëndrojnë gjërat, shanset që Novak Gjokoviç të performojë në US Open këtë vit janë gjithnjë e më pak dhe pasojat e një epilogu të tillë do të jenë rënia e re e tenistit serb në listën ATP. Përkatësisht, pengesa kryesore e Gjokoviqit është ndalimi i qeverisë amerikane, duke qenë se ai është një i huaj i pavaksinuar dhe si i tillë nuk mund të...

Djokovic do të dalë nga Top 10 nëse nuk lejohet të luajë në US Open?! Lexo më shumë »