• atidze muratova

FOTO | Një anonim nga Manastiri bleu portretin e Atidzes! Çmimi fillestar ishte 10.000 denarë

Heroina e dokumentarit legjendar maqedonas “Vendi i mjaltit”, Atidze Muratova dje mbushi 58 vjeç. Me atë rast, mikesha e saj e madhe, nikoqirja dhe muzikantja Suzana Turundzieva organizoi një aksion humanitar. Një portret i Atidzes u ofrua për shitje, i punuar në akrilik në kanavacë, nga artisti Sashee Milevski. “Ne po fillojmë një ankand bamirësie për ditëlindjen me rastin e ditëlindjes së 58-të…

FOTO | Një anonim nga Manastiri bleu portretin e Atidzes! Çmimi fillestar ishte 10.000 denarë Lexo më shumë »