• aston martin

Aston Martin i Princit Charles hip në një karburant unik - djathë dhe verë

Makina e cilësisë së mirë e Princit Charles Aston Martin përdor nënproduktet e verës dhe djathit si lëndë djegëse dhe është mjeti i përsosur për dhënien e një darke me stil. Princi Charles konsiderohet një luftëtar i zjarrtë i përkushtuar ndaj mjedisit dhe qëndrueshmërisë, dhe në përpjekje për ta zbatuar atë në jetën e përditshme. Një nga ato mënyra është konvertimi i tij…

Aston Martin i Princit Charles hip në një karburant unik - djathë dhe verë Lexo më shumë »