• Arsovska

Nuk ka asnjë pengesë në ndërtimin e urës së Belasicës, pohon Arsovska

Informacionet e para thonë se falë reagimit të shpejtë të zjarrfikësve, dëmtimet në objekt kanë qenë minimale dhe nuk kanë sjellë cenim të integritetit konstruktiv të urës. Kështu deklaroi sot kryetarja e Shkupit, Danela Arsovska, në konferencën për media të mbajtur në urën “Belasica”. - Shërbimet e Qytetit të Shkupit dhe unë jam në terren që në mbrëmjen e parë...

Nuk ka asnjë pengesë në ndërtimin e urës së Belasicës, pohon Arsovska Lexo më shumë »