• krah

Nga Shkupi po përgatitet ndihma e re ushtarake për Kievin: Çfarë ka mbetur për t'i dhuruar Ukrainës?

Në mënyrë që Ukraina të qëndrojë rezistente ndaj pushtimit rus, vendet perëndimore dhe evropiane, përfshirë Maqedoninë, kanë dhuruar me dinamikë të madhe armë, ushqim, teknologji ushtarake dhe pajisje mjekësore gjatë periudhës së kaluar. Në këtë kontekst, ministrja e Mbrojtjes Slavjanka Petrovska gjatë një paraqitjeje mysafire në mediat vendase zbuloi se para disa javësh Ukraina ka dorëzuar listën e re...

Nga Shkupi po përgatitet ndihma e re ushtarake për Kievin: Çfarë ka mbetur për t'i dhuruar Ukrainës? Lexo më shumë »