• masat antikrizë

Kovaçevski thotë se kanë punuar ditë e natë për të ruajtur standardin jetësor të qytetarëve

Ne po krijojmë një vizion të ri ekonomik për një Maqedoni evropiane, së bashku po e ndryshojmë atdheun tonë dhe do ta shndërrojmë në një vend më të begatë dhe më stabil, të respektuar brenda dhe jashtë vendit, një anëtar i ardhshëm krenar i BE-së, tha kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski. nga forumi i sonte “Të fortë dhe të vendosur drejt së ardhmes” që u mbajt në Koçan. -Kemi punuar ditë e natë, me...

Kovaçevski thotë se kanë punuar ditë e natë për të ruajtur standardin jetësor të qytetarëve Lexo më shumë »