• Engjëll Dimitrov

Dimitrov për BNT: Nuk ka gatishmëri për ndryshim në Maqedoninë e Veriut, ata mendojnë vetëm për propagandën antibullgare pas vitit 1944

Në rendin e ditës të mbledhjes së fundit të Komisionit të Përbashkët Historik Maqedono-Bullgar, që u mbajt në Shkup, ishin tekstet shkollore të historisë dhe periudha e mesjetës në Bullgari dhe Republikën e Maqedonisë së Veriut, dhe ndoshta përkujtimi i përbashkët i Goce Dellçevit. por përsëri asgjë nuk ka ndodhur, thotë bashkëkryetari i Komisionit nga pala bullgare, Angel Dimitrov. - Kjo eshte …

Dimitrov për BNT: Nuk ka gatishmëri për ndryshim në Maqedoninë e Veriut, ata mendojnë vetëm për propagandën antibullgare pas vitit 1944 Lexo më shumë »