• andonoviq

VIDEO | Andonovic: Plani i Rusisë për të ndryshuar kufijtë detarë në Detin Baltik tashmë ka shqetësuar Evropën

Plani i Rusisë për të rishikuar kufijtë e saj detarë në Detin Baltik ka ngritur shqetësime në mesin e fqinjëve të saj evropianë pasi Ministria ruse e Mbrojtjes njoftoi të martën një iniciativë për të "përcaktimin e koordinatave gjeografike" në Detin Baltik, sepse "kufijtë e ish-sovjetikëve janë të pasaktë". Sipas dokumentit, i cili që atëherë është zhdukur nga faqja e internetit e ministrisë pa shpjegim dhe duke vënë në dukje se...

VIDEO | Andonovic: Plani i Rusisë për të ndryshuar kufijtë detarë në Detin Baltik tashmë ka shqetësuar Evropën Lexo më shumë »