FOTO: Katër gra ngushëllojnë mbretëreshën ndërsa vajtojnë Philip: As Kate e as Camilla nuk janë mes tyre

Pasi Pallati Buckingham njoftoi të Premten se Princi Philip, burri i Mbretëreshës Elizabeth II, kishte vdekur, mesazhet e simpatisë dhe mbështetjes nga e gjithë bota ndoqën. Sidoqoftë, vetëm një numër i caktuar i njerëzve janë me mbretëreshën në momentin e pikëllimit të madh, dhe midis tyre janë katër gra besnike dhe të besueshme. Sofia e qarë, Kontesha e Wessex, përshkroi

FOTO: Katër gra ngushëllojnë mbretëreshën ndërsa vajtojnë Philip: As Kate e as Camilla nuk janë mes tyre Lexo më shumë »