• analist

VIDEO INTERVISTË | Blagojçe Atanasovski: Ata kanë qenë maqedonas të lashtë, dhe tani disa prej tyre janë bullgarë

Shohim se drejtuesit apo personat përgjegjës në klubet bullgare në Maqedoni janë anëtarë të VMRO-DPMNE-së dhe nga rrjetet sociale mësojmë se jo shumë kohë më parë, kur ish-lideri i partisë ishte në pushtet, ndërsa lideri aktual ishte edhe në lidershipi, ata ndiheshin si maqedonas të lashtë, thotë politologu Blagojçe Atanasovski, i cili komenton trendin negativ në...

VIDEO INTERVISTË | Blagojçe Atanasovski: Ata kanë qenë maqedonas të lashtë, dhe tani disa prej tyre janë bullgarë Lexo më shumë »