• pako

VIDEO | Ajvari në një tub si ketchup: Një produkt i goditur apo herezia e fundit ballkanike?

Gjiganti kroat nga industria ushqimore, “Podravka”, ka bërë të ditur se është i pari në botë që ka lançuar paketimin e ajvarit në të ashtuquajturat. “shtrydh” ambalazhe plastike, të ngjashme me ato në të cilat jemi mësuar të blejmë ketchup, që do të zëvendësojë tërësisht kavanozët e qelqit për ambalazhimin e specialitetit ballkanik. Projekti për ambalazhin e ri është i bashkëfinancuar nga BE dhe qeveria kroate, ka kushtuar 5,5...

VIDEO | Ajvari në një tub si ketchup: Një produkt i goditur apo herezia e fundit ballkanike? Lexo më shumë »