• aleancë dhe alternative

Skender Rexhepi jep dorëheqjen si koordinator i Aleancës dhe Alternativës, ai është në garë për nënkryetar të ri të Kuvendit

Deputeti alternativ Skender Rexhepi ka njoftuar përmes Facebookut se nesër do ta njoftojë kryetarin e Kuvendit Talat Xhaferi se nuk është më koordinator i grupit parlamentar të Alternativës dhe Aleancës për Shqiptarët. Rexhepi, sipas informacioneve të “Shtypi i Lirë”, mund të jetë nënkryetari i ri i Kuvendit pasi Alternativa të jetë pjesë e shumicës qeverisëse. Zgjedhje…

Skender Rexhepi jep dorëheqjen si koordinator i Aleancës dhe Alternativës, ai është në garë për nënkryetar të ri të Kuvendit Lexo më shumë »