• Alexei Reznikov

Reznikov u bëri thirrje ushtarëve rusë të tërhiqen

Ministri ukrainas i Mbrojtjes Oleksiy Reznikov u bëri thirrje sot ushtarëve rusë që të dorëzojnë armët, duke u premtuar atyre "jete dhe siguri". - Ju ende mund ta shpëtoni Rusinë nga tragjedia dhe ushtrinë ruse nga poshtërimi. Ne garantojmë menjëherë jetën, sigurinë dhe drejtësinë për të gjithë ata që refuzojnë të luftojnë, tha Reznikov në rusisht në video.

Reznikov u bëri thirrje ushtarëve rusë të tërhiqen Lexo më shumë »