• Aleksandar Sholjakovski

Romancë e trishtë

Mendoj për atë klub, info qendër, shoqatë apo vendin ku do të ushqehen marrëdhëniet vëllazërore e miqësore mes Maqedonisë dhe Bullgarisë dhe që duhet të hapet në Dimitrovgrad apo Gorna Xhumajë, disi duhet ta emërtojmë. Kjo na vë përpara një detyre delikate. Zgjidh një emër për të konfirmuar…

Romancë e trishtë Lexo më shumë »