• Albin Kurti

Shqiptarët në Maqedoni, ndikimi rus dhe serb – temat e përbashkëta të Kurtit dhe drejtuesve të “Vredit”

Çështjet me rëndësi për shqiptarët në Maqedoni, ndikimi rus dhe serb, zhvillimi i infrastrukturës që lidh Kosovën me Maqedoninë, janë disa nga temat që kanë diskutuar liderët e koalicionit me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti. Ai ka pritur Bilal Kasamin, Arben Taravarin, Izzet Mejit dhe Afrim Gashin dhe i ka uruar për…

Shqiptarët në Maqedoni, ndikimi rus dhe serb – temat e përbashkëta të Kurtit dhe drejtuesve të “Vredit” Lexo më shumë »