• Adolf Hitler

Ora e dorës e Adolf Hitlerit shitet në një ankand të diskutueshëm për 1,1 milionë dollarë

Një orë që thuhet se i përkiste Adolf Hitlerit është shitur për 1,1 milionë dollarë në një ankand në Shtetet e Bashkuara. Ora Huber iu shit një ofertuesi anonim dhe ka një svastika dhe është e gdhendur me inicialet AH. Udhëheqësit hebrenj e dënuan ankandin para ankandeve historike Alexander në Maryland. Megjithatë, shtëpia e ankandeve,…

Ora e dorës e Adolf Hitlerit shitet në një ankand të diskutueshëm për 1,1 milionë dollarë Lexo më shumë »