• 56 vjet

Dolly Parton është në një martesë të hapur për 56 vjet: Një herë u dashurova aq shumë kur isha e martuar, sa doja të vrisja veten

Mbretëresha e muzikës country, Dolly Parton ka një “martesë të hapur” me bashkëshortin Carl Thomas Dean. Ajo ishte vetëm 18 vjeç kur u takua me 21-vjeçarin Carl, dhe çifti u martua shpejt në 1966. Edhe pse çifti nuk pati kurrë fëmijë, ajo ndihmoi në rritjen e disa prej vëllezërve dhe motrave të saj më të vegjël, si dhe mbesave dhe nipërve, shkruan…

Dolly Parton është në një martesë të hapur për 56 vjet: Një herë u dashurova aq shumë kur isha e martuar, sa doja të vrisja veten Lexo më shumë »