• 1mfl

Me rastin e 100 vjetorit, FC Belasica do të bashkohet me FC Academy Pandev

Në vitin 1922 themelohet Krenaria Strumica, klubi i futbollit Belasica, një nga markat më të vjetra sportive në vend. Me atë rast, më 31 korrik, klubi fton tifozët, dashamirët besnikë të futbollit dhe sportit që së bashku të festojnë dhe shënojnë këtë ngjarje madhështore. Dhe atë në mbrëmje nën prozhektorët e stadiumit “Blagoj Istatov” në një...

Me rastin e 100 vjetorit, FC Belasica do të bashkohet me FC Academy Pandev Lexo më shumë »