• Justin Trudeau

SHBA dhe Kanadaja janë zotuar të forcojnë lidhjet ekonomike me Meksikën

Shtetet e Bashkuara, Meksika dhe Kanadaja u zotuan në një takim të përbashkët për të forcuar lidhjet ekonomike, për të prodhuar më shumë mallra në rajon dhe për të rritur prodhimin e gjysmëpërçuesve, megjithëse integrimi është penguar nga një mosmarrëveshje e vazhdueshme mbi politikën energjetike të Meksikës. Presidenti i SHBA Joe Biden, presidenti meksikan Andrés Manuel López Obrador dhe kryeministri kanadez Justin Trudeau janë...

SHBA dhe Kanadaja janë zotuar të forcojnë lidhjet ekonomike me Meksikën Lexo më shumë »