• xhamitë

Franca do të mbyllë shtatë xhami të tjera dhe shoqata myslimane të dyshuara për promovimin e islamit radikal

Ministri i Brendshëm francez Gerald Darmanin tha se shtatë xhami të tjera dhe shoqata të dyshuara për promovimin e islamit radikal do të mbyllen në vend deri në fund të vitit. Ai përshëndeti vendimin për mbylljen e xhamisë në qytetin Alon për gjashtë muaj me akuzën e mbrojtjes së islamit radikal. Dramanin deklaroi se…

Franca do të mbyllë shtatë xhami të tjera dhe shoqata myslimane të dyshuara për promovimin e islamit radikal Lexo më shumë »