• Japoni

Japonia nuk do të përdorë fuqinë e saj ushtarake në rritje për të kërcënuar vendet e tjera, siguron ministri Hamada

Japonia nuk do të përdorë fuqinë e saj ushtarake në rritje për të kërcënuar vendet e tjera, tha të shtunën ministri i saj i mbrojtjes, ndërsa ripohoi synimin e tij për t'i dhënë përparësi përpjekjeve diplomatike dhe dialogut për të shmangur keqkuptimet. "Ne nuk kërkojmë rivalitet apo konflikt," tha Yasukazu Hamada në një fjalim...

Japonia nuk do të përdorë fuqinë e saj ushtarake në rritje për të kërcënuar vendet e tjera, siguron ministri Hamada Lexo më shumë »