• Transporti publik

Qyteti i Shkupit nesër do të shpallë thirrje të re për kompani private

Thirrja e re për përfshirjen e autobusëve privatë në transportin publik në kryeqytet do të shpallet nesër, konfirmojnë për MPB-në nga Qyteti i Shkupit. Paraprakisht, më 1 mars, Qyteti i Shkupit njoftoi se një thirrje e tillë do të shpallet së shpejti, por më pas theksuan se "Sloboda Prevoz" dhe "Makexpress" nuk do të mund të marrin pjesë në të për shkak të...

Qyteti i Shkupit nesër do të shpallë thirrje të re për kompani private Lexo më shumë »