• kisha

Mitropoliti i Kishës Ruse nesër vjen në Shkup për takim me kreun e KOM-OA

Mitropoliti rus Antony, i cili është drejtor i Departamentit të Marrëdhënieve Ndërkombëtare të Kishës Ortodokse Ruse dhe vikar i Patriarkut Kirill, nesër do të vizitojë KOM- OA. Siç raportojnë disa media maqedonase dhe bullgare, Mitropoliti Antoni do të ketë takim me kreun e KOM-OA z. Stefan. Vizitën e peshkopit rus në Shkup për Sitelin e ka konfirmuar edhe mitropoliti...

Mitropoliti i Kishës Ruse nesër vjen në Shkup për takim me kreun e KOM-OA Lexo më shumë »