• kronikë

Tre gjuetarë nga Dibra janë gjetur në gjueti të paligjshme në një vendgjueti

Tre persona nga Dibra janë arrestuar dje nga policët e Dibrës pasi janë gjetur gjatë gjuetisë së paligjshme, njofton MPB. - Me datë 16.02.2024, zyrtarë policor të Stacionit Policor Dibër kanë privuar tre banorë të Komunës Qendër Zhupë, K.M.(42) nga fshati Mal Papradnik, J.R.(42) nga fshati Broshticë dhe B. A. (50). nga fshati Zitineni. Rreth orës 14.30:XNUMX të pasdites...

Tre gjuetarë nga Dibra janë gjetur në gjueti të paligjshme në një vendgjueti Lexo më shumë »