• ushqim

Një kënaqësi gastronomike nga duart e aftë të Bobe Jankoskës: Merluci i skuqur në salcën e shqiponjës

Jovanka Jankoska Bobe, e cila qëndron pas blogut bobesbakery.mk, profilit në Facebook dhe Instagram, është një kreative e vërtetë e kuzhinës – recetat e saj janë kënaqësi si për sytë ashtu edhe për qiellzën. Sot, Bobe ndan një recetë për një delikatesë të vërtetë gustator - merluci i skuqur në salcën e shqiponjës. – Merluci i skuqur në salcë shqiponje mbështillet në një kore krokante dhe brenda është me lëng dhe...

Një kënaqësi gastronomike nga duart e aftë të Bobe Jankoskës: Merluci i skuqur në salcën e shqiponjës Lexo më shumë »