• Franca

Jael Braun-Pivet do të kryesojë Asamblenë Kombëtare Franceze

Kandidatja e shumicës presidenciale Yael Brown-Pivet është zgjedhur kryetare e Kuvendit Kombëtar dhe bëhet gruaja e parë që mban këtë post, tha doajeni i Kuvendit Popullor Jose Gonzalez, transmeton MIA. Ajo ka shërbyer më parë si ministre e Jashtme në qeverinë e re të Elizabeth Bourne. Jael Brown-Pivet mori 242 vota, dhe kështu absoluti…

Jael Braun-Pivet do të kryesojë Asamblenë Kombëtare Franceze Lexo më shumë »