• film dhe tv

Çfarë të shikoni në Netflix dhe BBC këtë fundjavë?

Si çdo të premte, ne përpiqemi t'jua bëjmë më të lehtë përgjigjen e pyetjes "Çfarë të shikojmë në Netflix dhe BBC këtë fundjavë?". Fundjavat janë gjithmonë të rezervuara për një film apo serial të mirë. Por kërkimi i tyre shpesh mund të jetë një proces i lodhshëm dhe zhgënjyes. Kjo është arsyeja pse ne kemi përgatitur një listë të filmave dhe serialeve që me siguri do të...

Çfarë të shikoni në Netflix dhe BBC këtë fundjavë? Lexo më shumë »