• gjel deti

Athina fajësoi Ankaranë për aksidentet në ishujt grekë ku humbën jetën dhjetëra emigrantë

Toleranca e Turqisë ndaj rrjeteve të paskrupullta të kontrabandistëve po i kushton jetë, tha ministri i anijeve të Greqisë, Yanis Plakiotakis, për dy aksidentet e anijeve me emigrantë pranë ishujve Lesbos dhe Kythira, në të cilat 17 njerëz vdiqën, dhjetëra janë të zhdukur dhe më shumë se 80 janë shpëtuar. Në aksidentin e parë pranë Lesbos, sipas informacioneve zyrtare nga...

Athina fajësoi Ankaranë për aksidentet në ishujt grekë ku humbën jetën dhjetëra emigrantë Lexo më shumë »