• teknologji

FOTO | Ndikuesja kineze fiton 5,5 milionë dollarë në 10 ditë: Shitet vetë memet NTF

Ndikuesja dhe modelja kineze Yuging Irene Zhao, e cila jeton në Singapor, fitoi 5 milionë dollarë në vetëm 5 ditë duke shitur një varg NTF-sh të përbëra nga fotot dhe memet e saj. Zhao lançoi koleksionin e tij IreneDAO në fillim të janarit në Opensea, shitësi më i madh i NTF. Koleksioni përbëhet nga 10…

FOTO | Ndikuesja kineze fiton 5,5 milionë dollarë në 10 ditë: Shitet vetë memet NTF Lexo më shumë »