• телефон

VIDEO | Aksion i suksesshëm zhytjeje: Një zhytës i Ohrit i shpëtoi një telefon të shtrenjtë një turisti nga Shkupi

Zhytësi i Ohrit, Nikolla Paskali, ka treguar për “OhridPress” se si po kërkonte celularin, për të ndihmuar një turist nga Shkupi që e humbi atë në liqen. Kush pas kësaj do të thotë se Ohrianët nuk “bëjnë”? “Pas telefonatës dolëm në terren dhe pas kontrollit u gjet telefoni Iphone 12 Pro në liqenin e Ohrit,…

VIDEO | Aksion i suksesshëm zhytjeje: Një zhytës i Ohrit i shpëtoi një telefon të shtrenjtë një turisti nga Shkupi Lexo më shumë »