• skena

Çfarë po bën sot: Zorica Nikolovska, prezantuese dhe autore në radio

Zorica Nikolovska është prezantuese dhe autore në radio. Shumica e njohin atë si pjesë e ekipit të emisionit të mëngjesit të Radio 2 - "Tik Tok dhe Zorka", megjithëse zërin e saj mund ta dëgjoni në projekte të shumta televizive dhe audio, reklama, filma dhe emisione për fëmijë ndër vite dhe si prezantuese në radio ajo punon. më shumë nga 12 vjeç. Pjesë e falas...

Çfarë po bën sot: Zorica Nikolovska, prezantuese dhe autore në radio Lexo më shumë »