• Serbët

Ka kaluar afati, Lista Srpska nuk u regjistrua për zgjedhjet e jashtëzakonshme në katër komuna në veri të Kosovës

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në Kosovë, Valmir Elezi, ka konfirmuar se ka skaduar afati për regjistrimin e kandidatëve për zgjedhjet e jashtëzakonshme lokale në katër komuna në veri të Kosovës, për të cilat nuk është regjistruar asnjë përfaqësues i Listës Serbe, raporton Euronews. . Afati për regjistrimin e partive politike, individëve dhe grupeve të qytetarëve për zgjedhjen e katër kryetarëve të komunave të...

Ka kaluar afati, Lista Srpska nuk u regjistrua për zgjedhjet e jashtëzakonshme në katër komuna në veri të Kosovës Lexo më shumë »