• familja

Gruaja e re kritikohet se gatuan çdo ditë për burrin e saj: Po shkatërron feminizmin

26-vjeçarja Sonali Arora nga Melburni i Australisë, kënaqet duke përgatitur ushqime për burrin e saj çdo ditë dhe nuk e kishte menduar kurrë se do të kritikohej për këtë. Gjegjësisht, ajo në profilin e saj në Tiktok filloi të postonte video nga ushqimet që i përgatit bashkëshortit të saj Nipun, por shumë filluan ta quajnë shtëpiake...

Gruaja e re kritikohet se gatuan çdo ditë për burrin e saj: Po shkatërron feminizmin Lexo më shumë »