• SDSM

Radio Evropa e Lirë: KQZ “Manastiri” ka ndarë dhjetëra tenderë për punëtorë të afërt me LSDM-në

Најголемиот македонски производител на струја, термоелектраната РЕК „Битола“ во изминатите години доделила серија тендери на фирмата „Компас МСФ“, чијшто единствен клиент е државната компанија, пишува Радио Слободна Европа (РСЕ). „Компас МСФ“, чијашто сопственичка и нејзиниот сопруг се вработени во РЕК Битола не престанува да добива договори од државната компанија, и покрај очигледниот конфликт на интереси, …

Radio Evropa e Lirë: KQZ “Manastiri” ka ndarë dhjetëra tenderë për punëtorë të afërt me LSDM-në Lexo më shumë »