• Saso Ordanoski

Ordanoski: Propozimi francez mund të jetë më i miri që do të marrim

Gazetari dhe analisti politik Sasho Ordanoski mendon se qeveria maqedonase nuk duhet të komentojë propozimin francez për zgjidhjen e mosmarrëveshjes me Sofjen dhe fillimin e negociatave me BE-në derisa qeveria bullgare ta bëjë këtë. "Duke pasur parasysh kaosin në Sofje, ne nuk e dimë se cili do të jetë fati i propozimit."

Ordanoski: Propozimi francez mund të jetë më i miri që do të marrim Lexo më shumë »