• sanksionet

Uashingtoni i ndalon zyrtarët nga Kosova të vizitojnë Amerikën?

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë ndaluar takimet dhe vizitat e përfaqësuesve të Kosovës në Amerikë, njofton jozyrtarisht shërbimi publik serb, “RTS”. Për momentin, nuk ka një konfirmim zyrtar të këtij informacioni. Sanksioni i supozuar për autoritetet e Kosovës vjen pasi kryeministri Albin Kurti urdhëroi “pushtimin” e tri objekteve komunale në veri të Kosovës, për të cilat, sipas autoriteteve në Uashington, nuk...

Uashingtoni i ndalon zyrtarët nga Kosova të vizitojnë Amerikën? Lexo më shumë »