• сад

Uashingtoni dhe Parisi thonë se retorika e Putinit është 'e papërgjegjshme'

Uashingtoni dhe Parisi mbrëmë i quajtën "të papërgjegjshme" fjalët e presidentit rus, i cili paralajmëroi Perëndimin për rrezikun real të luftës bërthamore nëse dërgonte trupat e tij për të luftuar në Ukrainë dhe tha se Moska kishte armët për të sulmuar objektivat në Perëndim. - Kjo nuk është hera e parë që shohim retorikën e papërgjegjshme të Vladimir Putin. Jo keshtu...

Uashingtoni dhe Parisi thonë se retorika e Putinit është 'e papërgjegjshme' Lexo më shumë »