• Rusia

Kosova vendosi sanksione të reja kundër Rusisë

Qeveria e Kosovës sot vendosi të vendosë sanksione të reja kundër Rusisë, për shkak të agresionit të këtij vendi ndaj Ukrainës, njoftoi korrespondenti i MIA-s nga Prishtina. Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Punëve të Jashtme të Kosovës, Donika Grvala, duke shpjeguar propozimin për masa të reja në seancën e Qeverisë të mbajtur pasditen e sotme, tha se në këtë mënyrë Kosova do të kontribuojë “në ...

Kosova vendosi sanksione të reja kundër Rusisë Lexo më shumë »