• rajon

Prof. Dr. Kimet Fetahu: Nuk ka problem që unë si maqedonas të jem President i Shqipërisë

 Profesor Dr. Kimet Fetahu, duke folur në një emision në televizionin kombëtar shqiptar ABC News, foli për kandidaturën e tij për President të Republikës së Shqipërisë, si propozim i partisë së vetme të maqedonasve në Shqipëri, Aleancës Maqedonase për Integrim Evropian (IAEA). ). Fetahu ka folur edhe për origjinën e tij maqedonase nga fshati Trebishtë i rrethit të Gollobërdës dhe pozitën e maqedonasve në…

Prof. Dr. Kimet Fetahu: Nuk ka problem që unë si maqedonas të jem President i Shqipërisë Lexo më shumë »